Ungdomsutvalget

Finalistene i Ofotencup 2017

Ungdomsutvalget har som formål å bidra til rekruttering, individuell
utvikling og et godt og inkluderende skyttermiljø.
Trivsel bidrar til motivasjon og treningsiver!

Målselv skytterlag har et aktivt ungdomsmiljø med skyttere som hevder seg helt i toppen på landsbasis. De siste årene har ungdommene tatt med hjem flere medaljer fra Landsskytterstevnet og en rekke regionale og lokale mesterskapstitler.

Ungdomsutvalget har egne treningskvelder på tirsdager fra kl 1730. I høst starter den første offisielle treningen tirsdag 7 november.

En vanlig tirsdagskveld…

For nybegynnere gjennomføres det skyteskole hver høst over 5 kvelder. Oppstart er mandag14 november. Når skyteskolen er ferdig inviteres elevene til å bli med videre på de offisielle treningene på tirsdag. Aktiviteten på tirsdagene inkluderer både lagsmesterskap og merkeskyting. Ungdomsutvalget legger også til rette for deltakelse i konkurranse i helgene. Gjennom aktiviteter i Troms skyttersamlag knyttes også bånd til
andre skytterlag i vår region.
Alle detaljer legges ut i skytterlagets aktivitetskalender.

Oppslag om skyteskole (pdf)

Velkommen til alle ungdommer!!

Våpen og alt nødvendig utstyr for skyting kan lånes gratis. Ammunisjon (kal 22) til trening koster skytterlaget, i tillegg subsidieres grovkalibret ammunisjon.

Ta gjerne turen innom for å få mer informasjon om det vi driver med, eller for å prøve å skyte litt!
Vi som er i ungdomsutvalget heter:

• Dagfinn Harald Grønvoll (leder) tlf 97048986 e-post ungdomsleder@malselv-skytterlag.no
  • Tony Rubbås Jacobsen
  • Lars Tore Hanssen