27 mai 2019

Info om LM skogsløp med skyting

Torsdag 6. juni skal vi altså for første gang kjøre LM i skogsløp med skyting. Vi kjører et lavterskel opplegg som vi håper så mange som mulig blir med på. Det vil bli 100 prosent premiering!

Opplegget er som følger:

All skyting foregår på 100 meter. Fellesstart for alle i samme klasse. Utføres som sprint (med strafferunder), det vil si at den som kommer først i mål vinner klassen.

Man får først anledning til innskyting, og lar deretter våpenet ligge på standplass. Fellesstart utenfor standplassbygg. Man løper først en runde bort over kortholdsbanen, langs 200m standplass, over til veien og følger veien tilbake til standplass. Så går man inn til første skyting, og løper evt strafferunder ute på plassen før man fortsetter på løpeetappe 2 (samme sløyfe). Deretter inn til skyting 2 og evt strafferunder før man løper ut på siste etappe og målgang utenfor standplassbygget.
Klasse NU og R løper en kortere sløyfe (bort til stplass 200m og tilbake langs veien).

Skyteprogram og klasser:
1. Klasse NU, R og ER: 6 skudd ligg og 6 skudd ligg. 9er og bedre gir treff (kl ER) og 8er og bedre gir treff (kl R og NU)
2. Klasse J, EJ og NU: 6 skudd ligg og 6 skudd ligg. 9er og bedre gir treff.
3. Klasse veteran (alle over 55 år): 6 ligg og 6 ligg. 9er og bedre gir treff.
4. Klasse 1-5: 6 skudd ligg og 6 skudd stå. 9er og bedre gir treff.

Dersom det blir flere enn 10 deltakere i en klasse, blir det arrangert 2 innledende heat, og de to beste fra hvert heat møtes til en finale (samme opplegg for finalen).

Oppstart kl 1730! Vær med som heiagjeng når de andre klassene er i gang! og vær forberedt på arrangøroppgaver når du selv ikke er i løypa.

[top]